Praktijk

Centrum van Utrecht

De praktijk is gevestigd in een karakteristiek herenhuis en ligt tegen het Centrum van de stad Utrecht. Er zijn ruime parkeermogelijkheden tegenover de praktijk (betaald parkeren). Ook is de praktijk goed bereikbaar met openbaar vervoer en uiteraard per fiets of lopend. De praktijk bevindt zich op de begane grond en is rolstoel-toegankelijk. Per auto is de praktijk bereikbaar vanaf de Amsterdamsestraatweg (NIET vanaf de Oudenoord).

Contracten met alle verzekeraars

Wij zijn open voor alle doelgroepen, en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Het is mogelijk zonder verwijzing in behandeling te komen en ook kunt u een afspraak maken voor een eenmalig consult, of gebruik maken van ons inloopspreekuur op maandagmiddag.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Wij zoeken voor u uit of u aanvullend verzekerd bent!

Het pand van de praktijk van fysiotherapie

Maak kennis met onze behandelaars

Barbara Wevers-van Beusekom

Mijn opleiding heb ik gevolgd in Utrecht aan de Stichting Utrechtse Paramedische Academie (thans Hogeschool Utrecht) en in 1982 mijn diploma behaald als algemeen fysiotherapeut.

Irmelin van Hulst-Blankman

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool Utrecht (HU) ,en ben afgestudeerd in 2011. Sindsdien heb ik in diverse praktijken gewerkt, onder andere ook diverse waarnemingen bij Fysiotherapie Herenweg.