U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

Barbara Wevers-van Beusekom,

geboren in 1957 te Delden(Ov)

Fysiotherapie Herenweg is gestart in 1978;  zelf ben ik eind 1983 in de praktijk komen werken en heb vervolgens de praktijk in 1984 overgenomen van Els van Uhm.

 

Mijn opleiding heb ik gevolgd in Utrecht aan de Stichting Utrechtse Paramedische Academie (thans Hogeschool Utrecht) en in 1982 mijn diploma behaald als algemeen fysiotherapeut. In de loop der jaren ben ik mijn aandacht gaan richten op orthopedische patiënten ,Reuma en Ouderen en heb daarvoor diverse aanvullende cursussen gevolgd. In de bij/nascholing is het behandelen van Ouderen, Whiplash patiënten , Reuma, Fibromyalgie, Chronisch Vermoeidheidssyndroom, McKenzie-concept en manuele therapie Marsman uitgebreid aan de orde geweest.

Middels vakliteratuur houd ik mij op de hoogte van de jongste ontwikkelingen en heb mij verdiept in het Medical Taping concept.

Ik ben altijd een groot voorstander geweest van goede communicatie in de zorg waarvoor ik contacten met alle huisartsen en collega zorgverleners  onderhoud. Mijn jarenlange bestuurlijke ervaring in de regio zorgt dat ik goed op de hoogte ben van beleidszaken.

 

 

 

 

                                             Irmelin van Hulst-Blankman , geboren in Utrecht,  alwaar ik ook mijn school en opleiding heb gedaan en nog steeds woon met mijn man Ruben.

                                             

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool Utrecht (HU) ,en ben afgestudeerd in 2011. Sindsdien heb ik in diverse praktijken gewerkt, onder andere ook diverse waarnemingen bij Fysiotherapie Herenweg.     Sinds april  2017 werk ik vast bij Fysiotherapie Herenweg.

Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling ,en het werken met mensen.  Iedere cliënt is weer anders ook al is er sprake van eenzelfde klacht.  Daarnaast vind ik het werk boeiend omdat ik met mijn handen werk, maar ook mijn hoofd, kennis en creativiteit moet gebruiken.

Als aanvulling op mijn studie heb ik in 2017 de opleiding tot Oedeemtherapeut  gevolgd en afgerond en ben sinds eind 2017 geregistreerd Oedeemtherapeut.

In mijn vrije tijd geef ik les in ritmische gymnastiek en sta ook graag in de keuken om een nieuw recept uit te proberen.  Daarnaast houd ik van verre reizen; ik wil graag meer zien van deze mooie aarde.